NoTech | Here for Talents 001


Magyar olvasók görgessenek a fordításhoz!

Kecskemét: bigger town in Hungary (also the home of Ghades Studios), but compared to other cities and towns in Europe it seems irrelevant in the world of EDM producers. Fortunately, not anymore. After the release of 'Zantar' together with Maestro Harrell, NoTech has the chance to move forward and be famous – but it was just the 1st step. Okay, let’s be serious: a gigantic step. Let’s see the story!

For the lovers of big room house, Mainstage Music will mean epic sounds by W&W, Armin van Buuren, Husman, Headhunterz and so on. But this year they changed a little bit: the cover style evolved, the artist roster’s got extended and that means a pretty new, perfect direction.

Numerous 2016 releases came from new, not really well-known producers. These tracks were honored by a huge amount of support by the biggest names in the scene and, of course, the love and hype of the listeners.

'Zantar' is a typical track like what I described above. Márk Zelei and Dániel Odor created a perfect drop, and as they met Maestro through the internet, the collab got finished soon. The genre is to hard define but let me arabic/jungle bigroom. You haven’t heard that yet? Are you a fan of this genre? Then Listen to NoTech! Their other tracks are on fire too. Head to the official SoundCloud page soundcloud.com/wearenotech and you can discover two superb free downloads: both Asha & Kairo are enormous tunes.

What can we expect? A new bootleg is coming really soon, and you can find more IDs in their latest guestmix for Saberz.

That’s all folks, we will support NoTech as fuck, enjoy their music, bye!


Kecskemét egy nagyobb város Magyarországon (egyébként a Ghades Studios otthona), de más európai városokkal öszehasonlítva jelentéktelennek tűnhet az EDM producerek világában. Szerencsére, már nem sokáig. Miután Maestro Harrell-lel közösen kiadták a 'Zantar' c. számot, NoTechnek megadatott a lehetőség, hogy hírnevet szerezzenek, ám ez csak az első lépés. Tegyük hozzá, ez egy óriási lépés volt. Lássuk a történetet!

A big room house szerelmeseinek a Mainstage Music epc számokkal egyenlő olyan előadóktól, mint W&W, Armin van Buuren, Husman, Headhunterz és a többiek. De idén változott a koncepció egy kicsit: fejlettebb albumborítók és kibővült előadói társulat jellemezte a kiadót, és ez egy új, tetszetős irányt definiált.

Több 2016-os szám is új, még ismeretlen előadóktől érkezett. DJk sokasága játszotta ezeket, és a rengeteg hallgató biztatása és támogatása társult hozzá.

A 'Zantar' egy tipikusan ilyen szám: Zelei Márk és Odor Dániel, miután megalkottak egy remek dropot, az interneten találkoztak Maestroval, és rövidesen megszületett a közös mű. Nehézkes műfajt társítani hozzá, de azért megpróbálom: arabic/jungle big room. Még nem hallottad? Vagy máris beleszerettél a műfajba? Keress hát rá NoTechre SoundCloudon (soundcloud.com/wearenotech) és csekkold további számaikat. Az 'Asha' és a 'Kairo' free download-os számok is zseniálisak egyébként.

Mi várható? Egy új bootleg érkezik hamarosan, és több Id-t is hallhatunk legújabb vendégmixükben (Saberz ZCast 030).

Egyelőre ennyi, NoTechet piszkosul osztani fogjuk, hallgassátok a zenéjüket, csáó!

Leslie


Tetszik-e NoTech zenéje?

Szavazok
Címkék: Here for Talent, zene
https://ghades.blogstar.hu/./pages/ghades/contents/blog/32603/pics/lead_800x600.jpg
Here for Talent,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?